Politica de rezervare


Acum ai acces la toate informatiile importante despre camere, disponibilitate si tarife, putand astfel sa alegi cea mai buna optiune pentru nevoile tale. Pentru a se evita rezervarile care ulterior nu sunt onorate, fapt ce impiedica alti clienti sa beneficieze de cazare, rezervarile se confirma doar dupa plata unui avans. De asemenea, pentru a oferi un proces rapid si sigur, de confirmare a rezervarii, poti face plata avansului online cu cardul bancar sau cardul de vacanta. Dupa efectuarea platii avansului, vei primi confirmarea imediata pe adresa de email pe care ai furnizat-o in momentul rezervarii. Astfel, ai siguranta ca rezervarea ta este confirmata.

Politica de plata Pentru ca o rezervare sa fie confirmata este nevoie sa se achite in avans 30% din valoarea rezervarii sau plata integrala a rezervarii. Plata se poate face online prin card bancar, card de vacanta sau prin transfer bancar.

Informatii privind plata cu cardul de vacanta: Pentru a putea plati cu cardul de vacanta online, acesta trebuie sa fie activat. In cazul nu a fost folosit, este necesara activarea de catre emitentul cardului - regasiti pe spatele cardului un numar de contact. Cardul de vacanta nu este transmisibil, poate fi folosit doar de catre titular, prin urmare, prin efectuarea unei rezervari ce va fi platita cu cardul de vacanta, va asumati, pe proprie raspundere, ca sunteti titularul cardului.

Politica de anulare Anularea unei rezervări fără cost se poate face cu 14 zile înainte de sosire, in acest caz se va returna avansul integral; Pentru anularile efectuate în mai puțin de 14 zile inainte de sosire sau în caz de neprezentare, avansul nu este returnabil si este perceput ca taxa de anulare. În caz de neprezentare, dupa prima noapte, ne rezervăm dreptul de a elibera camera / camerele pentru restul sejurului. Platile cu cardurile de vacanta (Sodexo, Edenred, Up Romania) nu sunt returnabile.

Informatii importante Check-in: 14:00 - 22:00;
Check-out: 07:00 - 11:00;
Ore de liniste: 22:00 - 07:00;
Parcare gratuită in limita locurilor disponibile;
Nu se acceptă animale de companie;
Nu se acceptă petreceri/evenimente;
Copiii cu vârsta până în 10 ani sunt cazați gratuit dacă sunt folosite paturile existente;
Copiii cu vârsta de peste 10 ani (inclusiv) sunt tratati ca si adulti din punctul de vedere al tarifului;
Patut pentru copiii cu vârsta până în 2 ani se ofera la cerere gratuit;
Persoana in plus in camerele in care exista mai multe paturi se accepta la cerere pentru 60 lei / noapte.
Pat suplimentar 1 persoana se ofera la cerere pentru 60 lei / noapte;
Pentru confirmarea rezervarilor este nevoie de un avans de 30% din totalul sejurului;
Avansul este returnabil daca se anuleaza cu minim 14 zile inainte de check-in;
Platile cu cardurile de vacanta (Sodexo, Edenred, Up Romania) nu sunt returnabile.
Toate rezervarile sunt supuse termenilor si conditiilor site-ului pensiunea4salcii.ro
Back